VERGADEREN

op een sfeervolle locatie die
bijdraagt aan
succesvolle resultaten

foto Chef's table - vergaderlocatie Klein WittenoordKlein Wittenoord is een ontspannen privé locatie waar u zich terug kunt trekken voor een vergadering, training, teamsessie of brainstorm.
Privé betekent dat u onze enige gast bent in onze kleinschalige locatie. Dit is een belangrijk onderdeel van onze propositie omdat wij ervan uitgaan dat een vertouwelijke omgeving naast rust en ruimte – zowel binnen als rondom de locatie – bijdragen aan vruchtbare gesprekken en positieve resultaten.
Kleinschalig betekent dat onze vergaderruimte normaal gesproken geschikt is voor maximaal 14 personen. Om ieders veilligheid te kunnen garanderen hebben we in deze corona-tijd het aantal teruggebracht naar 6 personen.

De aankleding van de locatie zorgt er vooral voor dat u zich snel thuisvoelt. De warme sfeer is terug te vinden in zowel de functionele vergaderruimte als in de gezellige eetkamer, de knusse bibliotheek en de sfeervolle lounge die allemaal gebruikt kunnen worden voor break-out sessies.

foto taartjes - vergaderlocatie Klein WittenoordEen werksessie of vergadering kunt u op allerlei manieren even onderbreken door te genieten van een heerlijke cappuccino, een vers bereide lunch of een wandeling over Landgoed Wittenoord.

Zin om te komen vergaderen? Meer weten?
Neemt u dan even contact met ons op.

Klein Wittenoord is een ontspannen privé locatie waar u zich terug kunt trekken voor een vergadering, training, teamsessie of brainstorm.
Privé betekent dat u onze enige gast bent in onze kleinschalige de locatie. Dit is een belangrijk onderdeel van onze propositie omdat wij ervan uitgaan dat een vertouwelijke omgeving naast rust en ruimte – zowel binnen als rondom de locatie – bijdragen aan vruchtbare gesprekken en positieve resultaten.
Kleinschalig betekent dat onze vergaderruimte geschikt is voor maximaal 14 personen.

De aankleding van de locatie zorgt er vooral voor dat u zich snel thuisvoelt. De warme sfeer is terug te vinden in zowel de functionele vergaderruimte als in de gezellige eetkamer, de knusse bibliotheek en de lounge die allemaal gebruikt kunnen worden voor break-out sessies.

Een werksessie kunt u op allerlei manieren even onderbreken door bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke cappuccino, een vers bereide lunch of een wandeling over Landgoed Wittenoord.

Zin om te komen vergaderen? Meer weten?
Neemt u dan even contact met ons op.